Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Maatwerk voor uw vloer zorgt voor een prachtig interieur

Parketvloeren worden ook wel houten vloeren genoemd. Dit komt doordat parket een vorm van vloerbedekking is die bestaat uit houten delen. Deze delen kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten hout en allerlei formaten hebben. Ook zijn er verschillende patronen en systemen mogelijk. Hierdoor is een zeer uitgebreid aanbod van verschillende parketvloeren beschikbaar. Wilt u een parketvloer laten leggen in uw huis, kantoor of ander pand? Dan heeft u dus volop keus. Door de vele mogelijkheden, ziet u door de bomen misschien echter het bos niet meer. Wat is nu de beste vloer voor uw pand? Door te kiezen voor maatwerk, krijgt u zeker een vloer die perfect staat bij uw gebouw en interieur.

Kies op karakter en ga voor vakmanschap

De juiste parketvloer weerspiegeld uw persoonlijkheid of het imago van uw bedrijf. U herkent dit karakter op het moment dat u de juiste vloer ziet en de nerf en voeg in het materiaal voelt met uw vingertoppen. U weet meteen: dit is hem. Deze vloer maakt mijn pand compleet. Vraag u zich nu af hoe u deze vloer gaat vinden? Bij Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur in Goes heeft u een grote kans van slagen. In de showroom kunt u verschillende soorten parket bekijken en voelen. Bovendien komen de vakmensen van dit bedrijf graag op uw locatie langs om uw specifieke situatie te bekijken en u te voorzien van persoonlijk advies. Zo krijgt u maatwerk dat perfect past bij uw interieur.

Ook voor buiten

Tegenwoordig zijn parketvloeren niet alleen voor binnen, maar kunnen ze ook buiten geplaatst worden. Door een houten vloer aan te leggen op uw terras, balkon, veranda of patio wordt deze ruimte echt een verlengstuk van uw huis. Om het interieur van binnen perfect te laten aansluiten op dat van buiten, is uiteraard maatwerk aan te raden. Maatwerk dat Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur graag voor u uitvoert.

https://www.vddongen.nl