Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar vloeren in Den Bosch? Kom langs in de grote showroom

Toon den Otter dicht bij Den Bosch biedt een uitgebreid assortiment aan vloeren en tegels aan. Zo kunt u kiezen voor keramisch parket. In de grote showroom heeft het bedrijf een speciale afdeling voor dit soort tegels. Kies uit vele vloeren bij Toon den Otter. Waarom deze vloeren uniek zijn? Ze zijn nauwelijks van echte houten of natuurstenen vloeren te onderscheiden. De tegels zijn vervaardigd van gebakken keramiek en dat maakt ze sterk en slijtvast. Gaat uw voorkeur uit naar vintage tegels of grootformaat tegels? Of wilt u uw wanden mozaïeken of decoratieve tegels tussen de basiswandtegels plaatsen? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij de vloerenspecialist.

Kom alle vloeren bekijken in de buurt van Den Bosch

Bekijk eens het ruime aanbod van vloerenspecialist Toon den Otter. Ideaal als u op zoek bent naar kwalitatieve vloeren en deze wilt aanschaffen in de buurt van Den Bosch. Zij bieden diverse productgroepen afzonderlijk van elkaar aan. Hierdoor vindt u wat u zoekt en kunt u direct meerdere vloeren vergelijken. Op de afdeling keramisch parket zult u zien dat houtlook en betonlook vloeren amper van échte vloeren te onderscheiden zijn. Daarnaast vindt u in het aanbod grootformaat tegels en vintage tegels, maar ook wandtegels. Ideaal als u een ruimte in uw woning ook wilt voorzien van nieuw tegelwerk aan de muren.

U vindt vloeren dicht bij Den Bosch die geschikt zijn voor vloerverwarming

Tegenwoordig wordt er in veel nieuwbouwwoningen vloerverwarming gelegd. Het wordt steeds populairder. Maar niet elke vloer is geschikt voor vloerverwarming. De specialisten van Toon den Otter vertellen u graag welke vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming bij u in Den Bosch. Zo zijn houtlook en betonlook vloeren sterk, slijtvast en ideaal voor vloerverwarming. De grote voordelen hiervan? Van de woonkamer tot de keuken en van de badkamer tot de slaapkamper: de vloeren zijn geschikt voor het hele huis. Bovendien zijn deze keramische vloeren eenvoudig schoon te maken. Ga eens langs in de showroom in Empel, dicht bij Den Bosch, om de vloeren met uw eigen ogen te bekijken.